Abonnement

Service + Reparationsaftale

Få prisen på service og reparation af din erhvervsbil

Effektiv service og reparation af din erhvervsbil

Du kan som flådeansvarlig tegne en fast service- og reparationsaftale med DriveClever. Du får bilen serviceret regelmæssigt i henhold til din bils serviceplan, så bilen altid er i god stand. En reparation kan blive nødvendigt, hvis uheldet er ude - det giver en reparationsaftale dig mulighed for.

Du betaler et månedligt beløb, ligesom et abonnement, og kan få din bil serviceret på et hvilket som helst af de 80 værksteder, vi har aftale med i Danmark.

Opnå maksimal tryghed ved at tilkøbe vejhjælp, til dit abonnement. På den måde er du sikret imod dagligdagens udfordringer, og med vished om, at du altid at kan komme videre, hvis uheldet skulle være ude.

Når du laver et abonnement ved DriveClever, har du mulighed for at lave tilvalg, så abonnementet passer til netop dine behov. Ved DriveClever er der følgende tilvalg:

  • A/C service – Service på aircondition I forbindelse med service
  • Hjulskift inkl. opbevaring*
  • Vejhjælp

*Opbevaring af hjul afhænger af det enkelte værksteds mulighed for at opbevare hjul

Skal vi hjælpe?

Er du erhvervskunde - gerne skriv virksomhedsnavn

Læs mere om behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Vores ydelser

Vi tilbyder disse abonnementer

Pay Per Use Fast abonnement Se her
Serviceaftale Fast abonnement Se her
Serviceaftale med bremser Fast abonnement Se her
Fleet Management Fast abonnement Se her
Kontakt os Se her
Kom hurtigt i gang

Vi tager imod alle bilmærker

Undgå at tænke på din bils alder og model.
Vi reparerer og servicerer alle bilmærker

FTZ kåret som

Eliteleverandør 2021

DriveClever er en del af FTZ Autodele & Værktøj A/S - og derfor er vi stolte af at kunne fortælle, at vi er blevet kåret som eliteleverandør 2021 til den offentlige sektor.

Vil du finde din pris?

Få et skræddersyet tilbud i dag

Du får en fast pris, prissat efter din bil og dine behov. Vores kundecenter står altid til rådighed, når vi skal finde en personlig pris til dig. Vi finder dit lokale værksted og sammen skaber vi den bedste aftale til den helt rigtige pris.

Om DriveClever

DriveClever tilbyder erhvervskunder en fast pris, prissat efter bilen og jeres behov. Få altid service og vedligehold, der lever op til fabrikkens forskrifter. Derudover tilbyder vi også leasing af person- og varebiler til erhvervskunder.