Abonnement

Pay Per Use

Betal efter dit forbrug

Firmaaftale

Konkurrencedygtig timepris og rabat på dit forbrug

Du betaler som virksomhed for, hvad der bliver brugt med en Pay Per Use-aftale hos DriveClever – hverken mere eller mindre. Du er dermed altid sikret en konkurrencedygtig pris i markedet. Vores kundecenter skaber et One point of contact – så upåagtet af om bilerne kører i forskellige landsdele - vil jeres biler komme til det nærmeste værksted. Vi har et stort specialiseret netværk af 80+ værksteder, som dækker hele Danmark.

Du kan nemt se statistik over hele din organisations forbrug - både pr. bil, region og samlet set. Det giver dig et bedre indblik i, hvordan dine penge bliver brugt, og hvordan forretningen fungerer. Vil du have endnu mere viden, kan du også læse mere om, hvordan flådestyring fungerer.

 

Skal vi hjælpe?

Er du erhvervskunde - gerne skriv virksomhedsnavn

Læs mere om behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Vores ydelser

Vi tilbyder disse abonnementer

Serviceaftale Fast abonnement Se her
Serviceaftale med bremser Fast abonnement Se her
Service + Reparationsaftale Fast abonnement Se her
Fleet Management Fast abonnement Se her
Kontakt os Se her
Kom hurtigt i gang

Vi tager imod alle bilmærker

Undgå at tænke på din bils alder og model.
Vi reparerer og servicerer alle bilmærker

FTZ kåret som

Eliteleverandør 2021

DriveClever er en del af FTZ Autodele & Værktøj A/S - og derfor er vi stolte af at kunne fortælle, at vi er blevet kåret som eliteleverandør 2021 til den offentlige sektor.

Vil du finde din pris?

Få et skræddersyet tilbud i dag

Du får en fast pris, prissat efter din bil og dine behov. Vores kundecenter står altid til rådighed, når vi skal finde en personlig pris til dig. Vi finder dit lokale værksted og sammen skaber vi den bedste aftale til den helt rigtige pris.

Om DriveClever

DriveClever tilbyder erhvervskunder en fast pris, prissat efter bilen og jeres behov. Få altid service og vedligehold, der lever op til fabrikkens forskrifter. Derudover tilbyder vi også leasing af person- og varebiler til erhvervskunder.