DriveClever ydelser

DriveClever ydelser

Når du køber brugt, har du ekstra meget brug for tryghed, og det får du med en Brugtbilattest. Ved køb af brugt bil er historikken ofte ukendt. Derfor er det en god ide at dække sig godt ind, så det ikke kommer uventede og ubehagelige overraskelser, i perioden efter du har købt bilen. 

En Brugtbilattest er også nødvendigt for at få en fast Service- og reparationsaftale med 100% tryghed indbygget. Hvis du vil kende standen på din nye brugte bil og vide, hvad du kan regne med i forhold til vedligeholdelse og reparationer, kan du få en Brugtbilattest hos DriveClever.

En Brugtbilsattest hos DriveClever har over 50 punkter og er derfor den mest grundige test, din bil kan få uden at blive skilt ad. Testen bliver udført af en uvildig fagperson, der giver dig en objektiv status på bilens stand, og fejl vil som regel være dækket af forhandlergarantien.

Med en Serviceaftale er du sikker på, at bilens faste serviceintervaller bliver overholdt, hvad der er nødvendigt for at bevare fabriksgarantien. Serviceaftalen fungerer som et almindeligt månedsabonnement, hvor du får udgifterne fordelt og ikke mærker dem så meget.

Uanset bilens alder og antal kørte kilomenter kan du hos DriveClever få en Serviceaftale, så du har styr på det vigtigste for din bil. Værkstedet kan også give rådgivning og anbefalinger om nødvendige reparationer eller udskiftninger af reservedele i forbindelse med service.

Ved indgåelse af Serviceaftalen kan du vælge at udvide den med dækskifte og dækhotel og andre ydelser, bilen får brug for. På den måde kan du få en Serviceaftale, der passer præcist til dine ønsker sikrer, at der bliver taget hånd om de løbende nødvendigheder for din bil.

Service- og reparationsaftalen er til dig, der ønsker 100% tryghed i forhold til din bil. Den faste service sikrer, at din bil kører sikkert, og at du bevarer fabriksgarantien, mens du med reparationsaftalen undgår uforudsete udgifter til reparationer og udskiftning af reservedele.

Fordi aftalen fungerer som et almindeligt månedsabonnement, er alle udgifterne til service og reparationer fordelt, så du undgår større, uventede regninger. Når aftalen bliver indgået, kan du fra start af vælge at udvide den med dækskifte, dækhotel, kundebil og lignende ydelser.

For at kende bilens stand er en Brugtbilattest nødvendigt på biler, som ikke er nye inden opstart af en Service- og reparationsaftale hos DriveClever. På den måde bliver det også endnu lettere at få skruet aftalen sammen, så den passer præcist til dig og din bil.

Kontakt for os for yderligere oplysninger

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder